Waarom keukencoach
Ik heb alles al geprobeerd, maar ik krijg de foodcost niet lager. Help!
Geen paniek! Keukencoach maakt samen met jou een analyse om te kijken waar het fout loopt. Dat het niet loopt zoals het hoort te lopen, is heel begrijpelijk. Koks zijn vaak niet bezig met cijfers en weten gewoonlijk niet hoe het moet. De meeste koks komen uitsluitend om te koken. Slechts weinig koks beschikken over de nodige ervaring om het foodcost probleem aan te pakken. En de zeldzame koks die het wel kunnen, zijn erg moeilijk om te houden. Meestal zijn ze te duur of beginnen ze een eigen zaak. Dankzij Keukencoach krijgt je keuken een structuur die veel koks kunnen volgen. Zo is je foodcost niet langer afhankelijk van de koks, maar van de structuur die Keukencoach voor je maakte!
De kwaliteit van onze gerechten is niet stabiel. We raken klanten kwijt!
Keukencoach helpt je door een database van recepten en technische fiches op te zetten. Samen met de keuken en de eigenaar ontwikkelen we een kaart die voldoet aan vele eisen: foodcost in orde, makkelijk uitvoerbaar, correcte prijs-kwaliteit en trendy. Ook wordt helemaal in kaart gebracht hoe men precies moet werken in de keuken voor een optimaal resultaat. De processen worden duidelijk uitgewerkt en het personeel krijgt van Keukencoach een efficiënte opleiding. De resulterende structuur brengt rust in de keuken en stabiliteit in het geheel. Je koks weten wat ze moeten doen en de foodcost is in orde.
Ik vind geen goede chef. Help!
Geen probleem: wij kruipen in de huid van de chef! Keukencoach helpt je met het maken van een analyse en ontwikkelt samen met jou een kaart en structuur die perfect bij jouw zaak passen. Daarbij streven we naar een lage foodcost, makkelijke uitvoerbaarheid, correcte prijs-kwaliteit en trendy stijl. Vervolgens geven we je personeel een efficiënte opleiding om deze structuur te kunnen uitvoeren. Daarna beginnen we aan een lange samenwerking waarbij je keukenteam voortdurend wordt begeleid. We kijken of alles goed wordt nageleefd, houden de inkopen in de gaten, evalueren maandelijks de kaart en stellen suggesties op. En dat alles voor een fractie van het geld dat een goede chef tegenwoordig kost!
Keukencoach helpt restaurants op weg naar een winstgevende kaart. Wij helpen bij de organisatie van de keuken, zorgen dat de bijhorende processen verbeteren en geven opleidingen aan het personeel. Draait de keuken niet naar behoren? Dan vertelt Keukencoach wat er aan de hand is en hoe je het probleem kan verhelpen. In de meeste brasserieën betalen de gasten te veel voor wat ze krijgen. De kwaliteit is vaak ondermaats en de wachttijden zijn erg lang. In de keuken heerst dikwijls stress, waardoor personeel uitvalt. Constante kwaliteit wordt meestal niet gewaarborgd. Dankzij Keukencoach maak je daar een einde aan!
Zodra Keukencoach je keuken voorzien heeft van een nieuwe structuur, is je brasserie bewapend tegen veel moeilijkheden.
Je bent veel minder afhankelijk van koks. Alles is reeds bepaald en de structuur is er al. Je brasserie kan hardwerkend personeel aannemen die over niet veel kennis moeten beschikken, omdat de structuur en begeleiding van Keukencoach voortdurend aanwezig is.
Je beschikt over een controleerbare structuur. Keukencoach kan kort op de bal spelen. Dankzij een maandelijkse analyse kunnen we snel ingrijpen als het fout gaat. Meestal ontdekken restaurants pas op het einde van het jaar hoe groot hun schade is. En dan is het te laat …
Je brasserie heeft altijd een chef op afstand voor begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van nieuwe suggesties en het inwerken of begeleiden van personeel. Zo kan je werken met relatief goedkoop personeel en hoef je je niet druk te maken omdat er geen chef te vinden is.
Je behoudt je cliënteel. Mensen gaan niet graag naar brasserieën waar de kwaliteit niet in orde is. Het wegvallen van cliënteel is faillissement. Dankzij Keukencoach steek je daar een stokje voor!
Ik wil graag een brasserie beginnen, maar ik weet niet hoe ik een goede kaart moet opstellen. Help!
Keukencoach helpt je bij het opstarten van de brasserie. Samen met het personeel maken we de kaart. Vervolgens geven we hen een efficiënte opleiding en we blijven hen begeleiden totdat het team zelfstandig kan werken en de processen volledig beheerst. Volledig van nul beginnen, is vaak de beste manier. Men werkt dan vanaf het begin met een goed en gecontroleerd systeem. Resultaat gegarandeerd!