Zaak 2
De ervaring van de Keukencoach bij deze zaak is gelijkaardig aan zijn ervaring bij de brasserie in Antwerpen. Hij werkt hier nu drie jaar en boekte al heel goede resultaten. Er is nu een heel duidelijke structuur in de keuken en de foodcost is drastisch verlaagd.
Net zoals de brasserie in Antwerpen maakt ook deze onderneming gebruik van minder personeel en maakt ze steeds meer en meer omzet. Steeds weer breekt ze nieuwe records. Er zit veel potentie in. Momenteel bespaart de zaak al een groot bedrag per maand.
In beide voorbeelden introduceerde de Keukencoach zijn systeem terwijl iedereen ertegen was. Het koste hem dan ook veel moeite. Desondanks zette hij door en boekte hij opmerkelijke resultaten. Klanten die vanaf het begin openstaan voor het systeem van de Keukencoach, hebben echter een groot voordeel. Zij zullen namelijk heel snel kunnen profiteren van het systeem, omdat ze er zelf achter staan. Zit je met de handen in het haar en weet je niet meer hoe het verder moet? Dan is Keukencoach de oplossing!
Ontdek de troeven van de Keukencoach!
Naast expertise en ervaring, bouwde de Keukencoach de afgelopen 24 jaar van zijn carrière ook een gigantische database op. Vandaag de dag beschikt hij over een database met veel foto’s, recepten en wel 400 technische fiches. Zijn recepten zijn aangepast aan de leveranciers in België en slagen altijd. Dankzij deze bagage is de Keukencoach in staat om heel snel iets op te zetten in een brasserie. Doordat hij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden, kost hem dat niet veel moeite en kan hij heel veel zelf doen.