Analyse door Keukencoach: waar zit de fout?

Draait je restaurant niet helemaal zoals je wilt? Is je foodcost te hoog, heerst er stress in de keuken of verlies je cliënteel? Dan is het hoog tijd om je keukenprocessen te optimaliseren. Dankzij Keukencoach weet je in een mum van tijd waar de knelpunten liggen en hoe je deze kan oplossen. Als de nood het hoogst is, dan is Keukencoach nabij!

Advies en analyse voor restaurants door Keukencoach
Improving the business of cooking

Vind de oorzaak met Keukencoach

Ontdekken waar het precies fout loopt, is niet zo eenvoudig. De problemen kunnen namelijk voortkomen uit allerhande oorzaken. Om de precieze oorzaak te achterhalen, zullen niet alleen de structuur en processen van de keuken, maar ook de kaart, stock en aankoop aan een grondige analyse onderworpen moeten worden. De volgende vragen zijn daarbij van cruciaal belang:

  • Voldoet de kaart aan de eisen van deze tijd?

  • Hoe en wat koop je aan? Hoe stockeer je de aankopen?

  • Hoe kunnen de keukenprocessen sneller en beter verlopen?

  • Beschikt de keuken over een werkwijze of structuur?

Advies van Keukencoach

Wie aanklopt bij Keukencoach, kan rekenen op een piekfijne analyse van zijn of haar restaurant. De Keukencoach neemt eerst een kijkje in de keuken, waarbij hij ook even met de keukenmedewerkers praat. Vervolgens analyseert hij de aankoop, de manier waarop de stock onderhouden wordt en de keukenstructuur. Soms komt hij als mystery guest op bezoek om zo een gedetailleerde analyse van de kaart en de gerechten te maken. Aan het einde van de rit krijg je een uitgebreide rapportage overhandigd, waarin zowel de verbeterpunten als de aanpak om deze te realiseren vermeld staan. Advies is altijd op maat!

Promotie

Tijdelijk 70% korting op volledige analyse van de kaart en keukenorganisatie. Van € 1.479 voor € 439.

  • Volledige analyse keukenstructuur

  • Analyse stockbeheer en leveranciers

  • Doorlichting menukaart

Dit pakket bestaat uit een kennismakingsgesprek. Hierna gaat keukencoach een afspraak maken om samen met de chef en/of eigenaar alles te doorlopen. Keukencoach stelt vragen om een goed beeld te krijgen. Hierna wordt er een afspraak om de analyse te overlopen. Er wordt dan ook een advies uitgegeven door keukencoach.

Het traject neemt 3 weken in beslag. Week 1 kennismaking. Week 2 paar uur in de keuken meelopen. Week 3 analyse overlopen en advies uitbrengen.

U bent tot niets verplicht of verbonden. Advies is geheel vrijblijvend.

Interesse? Vul het formulier hieronder in om je aan te melden

Wie aanklopt bij Keukencoach, kan rekenen op een piekfijne analyse

Contacteer ons